Segueix-nos a les xarxes socials:

Luis Suárez torna als entrenaments

Durant aquesta setmana s'aniran reintegrant al grup Messi, Vidal, Arthur i Coutinho

Luis Suárez torna als entrenaments del Barça

17

La presència del davanter Luis Suárez ha estat la principal novetat de l'entrenament que el Barcelona ha realitzat aquest dimecres al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

L'internacional uruguaià s'ha reintegrat avui a la dinàmica de treball de la primera plantilla després de finalitzar el seu període de vacances després de participar a la Copa Amèrica.

Durant aquesta setmana també s'aniran reintegrant al grup els altres quatre internacionals blaugranes que van disputar la Copa Amèrica: l'argentí Lionel Messi, el xilè Arturo Vidal i els brasilers Arthur Melo i Philippe Coutinho.

També ha tornat avui a exercitar-se amb el primer equip, després de disputar la Copa d'Àfrica, el defensa del Barça B Moussa Wagué. Els futbolistes del filial Iñaki Peña, Guillem Jaime, Ramón Rodríguez 'Monchu', Álex Collado, Riqui Puig i Carles Párez també han treballat aquest dimecres a les ordres d'Ernesto Valverde.

Igual que el defensa Gerard Piqué, que aquest dimarts es va entrenar al marge per unes molèsties a l'adductor esquerre que li van impedir disputar l'últim partit de la gira japonesa i que avui ja ha treballat amb normalitat.

Prem per veure més contingut per a tu