El CF Igualada va jugar anit un nou amistós de pretemporada i es va imposar per 0-2 al camp de les Borges Blanques, en un partit en el qual els locals van saber oposar molta resistència. De fet, tot i que el control de la pilota i el ritme van ser dels anoiencs, van ser els de les Borges Blanques els que van tenir les millors ocasions per anotar, tot i que no van tenir encert.

El CF Igualada es va avançar amb un gol de Jato abans del primer quart d'hora, però el segon no va arribar fins al desenllaç del matx, al minut 89, anotat per Simón. L'Igualada i el Borges van ser rivals l'any passat al mateix grup, aleshores a Primera Catalana. L'Igualada va acabar ascendint a Tercera, però el seu oponent d'ahir no va tenir tanta sort, ja que va acabar descendint a Segona Catalana, la categoria que li tocarà afrontar aquest nou curs, el 2019-2020, que es posarà en marxa el setembre.

L'entrenador del CF Igualada, Moha, es mostrava anit satisfet del rendiment dels seus jugadors: «No ha estat un partit fàcil i hem trobat al davant un equip que ens ha exigit molt. Tenim encara un parell de jugadors tocats i volem arribar al principi de la lliga amb el màxim de jugadors disponibles. Avui hem vingut aquí amb només 17 homes, però la pretemporada està complint amb el que volem, donar rodatge i preparar-nos bé per a la lliga».

Sobre la incorporació del nou central Grifell, que prové del Reus Deportiu juvenil, Moha comenta que «és un jugador jove que ens ha sorprès positivament, i és per això que es queda a l'equip».