Segueix-nos a les xarxes socials:

El Manresa FS es posa en marxa aquesta tarda sota les ordres del nou entrenador, Manuel Moya

El Manresa FS es posa en marxa aquesta tarda sota les ordres del nou entrenador, Manuel Moyamireia arso

La plantilla del Manresa FS està convocada per aquesta tarda (19.15 h) a les instal·lacions del pavelló del Pujolet per donar el tret de sortida a la nova temporada 2019/2020 sota les ordres del nou entrenador Manuel Moya.

L'equip es vestirà de curt per primer cop al Pujolet, amb una plantilla que tindrà bàsicament jugadors fets a la casa. Continuen de la temporada passada, Aleix Dalmau, Carles Corvo, Nil Roijals, Xavier Santaella ( Santa), Asis Boukhress, Pep Costajussà i José Antonio Calvo ( Josan). Les cares noves per al nou projecte de Moya, fins al moment, són les del tanca olesà Èric Castillo, que procedeix del juvenil de Les Corts i que ja havia format part dels equips base del Manresa FS fins a cadet; les del manresà Aaron Riera, que arriba del Sala5 Martorell, equip que aquesta temporada passada va aconseguir l'ascens a Segona B com a campió del grup 2 de Tercera Divisió Nacional i un tercer fitxatge, el primer de tots que es va fer; del porter Adil Daali, que tornarà a vestir la samarreta del Manresa FS després del seu pas pel CN Sabadell. Amb l'equip gairebé definit, el Manresa FS farà una estada de pretemporada a Encamp, Andorra. La presentació de l'equip serà amb el tradicional Trofeu de les Codines, el divendres 30 d'agost, davant de l'Inter Movistar B. La lliga s'obrirà entre el 14 i 15 de setembre.

El club manresà, subcampió al seu grup a Segona B i classificat per jugar la Copa del Rei, buscarà finalitzar entre els quatre primers tal com comentava fa poc més d'un mes el nou entrenador provinent de França Manuel Moya: «Aspiro a ser als primers llocs, a lluitar per pujar en un club que té aspiracions, és el que m'agrada». Moya va arribar després d'un període de sis anys a França, a les ordres del Montpeller Méditerranée Futsal, que va descendir a Tercera per «problemes burocràtics» per no haver tramitat de forma cor-recta els trasllats internacionals dels seus jugadors.

El tècnic nascut a Centelles retorna al futbol sala de Catalunya, on abans de fer les maltes cap a França havia dirigit equips com el Centelles FS, el Canet o el Montornés, coincidint amb jugadors que ara formen part de la plantilla del Manresa FS, com Carles Corvo, el capità del conjunt bagenc i màxim referent.

Prem per veure més contingut per a tu