El Manresa Futbol Sala inicia la seva segona setmana de feina de pretemporada. L'equip de Manuel Moya ha estat tres dies a Encamp, amb una estada que ha inclòs les sessions de matí i tarda.

Els entrenaments es van tornar a reprendre ahir al Pujolet, on està previst que continuïn avui. En canvi, dimecres seran al pavelló de Sant Fruitós de Bages, a partir de les 18 hores. Des de dijous ja es posarà en marxa la participació dels manresans en el Torneig de Ripollet que es desenvolupa fins diumenge. El matx de divendres entre el Manresa FS i el conjunt de l'Inter Movistar B, la presentació dels manresans en el marc del 41è Trofeu les Codines, és puntuable també per a la fase de grups del ja esmentat Torneig de Ripollet.

El primer partit de la setmana del Manresa FS serà dijous a les 19 hores, en el pavelló Joan Creus de Ripollet, davant l'equip de l'Escola Pia Sabadell dins del grup B,

Divendres, el partit al Pujolet amb l'Inter Movistar B comença a les 20.45 hores. Depenent dels resultats de l'equip manresà, es disputaria la final del torneig el diumenge, a les 13.30 hores. En cas de no poder entrar a la gran final, i que tampoc ho pugui fer l'equip del Ripollet, ambdós clubs faran un amistós, el diumenge a la tarda, a Sant Fruitós. En el grup A de Ripollet hi ha els conjunts del Pozo Ciudad de Murcia B, Mataró i Ripollet.

D'altra banda se celebra també, d'una forma paral·lela, un torneig juvenil internacional que es farà entre Ripollet i Manresa. L'equip del Manresa FS es troba al grup C al costat de l'Sporting París i del Movistar Inter. Els partits que es faran al Pujolet seran aquests: el divendres, a les 10 del matí, es farà el Manresa-Movistar Inter; pel que fa al dissabte, el Mataró-Sant Julià (10 h), Barça-Natació Sabadell (11.45 h), Industrias Sta. Coloma-Sant Julià (13.45 h), Pozo Murcia-Les Corts (16 h) i Manresa-Sporting París (18 h). Les semifinals (10 i 12 h ) i la final (16 h) es disputaran diumenge, a Ripollet.