El Monbus Igualada es va desfer amb claredat del Tenea Espar-reguera en el primer partit del grup 6 de la Lliga Catalana EBA, que es va disputar al pavelló de Les Comes (73-53).

Des d'un bon inici els jugadors dirigits per Jordi Martí es van mostrar molt superiors al seu rival i van aconseguir un clar parcial de 21-6 al final del primer quart. En el segon període, el conjunt del Baix Llobregat Nord es va posar les piles i va igualar el joc, però els anoiencs es van mostrar sòlids i van poder mantenir l'avantatge a la mitja part de l'enfrontament (39-24).

En la segona meitat, l'equip local es va mostrar encertat des de la llarga distància (va anotar quatre triples) i va poder ampliar la diferència fins als vint punts al final del tercer quart (57-37). Als dar-rers deu minuts, els homes d'Òscar Navarro no van tenir cap possibilitat de lluitar per la victòria.

Aquest dimecres el Tenea Esparreguera rebrà, a partir de les 18.30 hores, un altre equip de les nostres comarques, el Martorell. Finalment, martorellencs i igualadins s'enfrontaran dissabte a les 18 h, a la pista dels primers. Qui es proclami campió d'aquest grup disputarà els quarts de final de la competició.

Avui, torneig femení a Les Comes

El pavelló de Les Comes acull avui el Torneig Diada Nacional de Catalunya. L'Anytime Fitness Igualada jugarà les semifinals davant el Balaguer, a partir de les 10.45 h.