Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL

Tres minuts d'inspiració donen aire i el primer triomf a la lliga a l'Espanyol

L'equip de David Gallego remunta un gol en contra en el tram final i estrena el compte golejador

L'Espanyol va aconseguir capgirar en només tres minuts tota la mala tendència que arrossegava en la lliga. Sense haver anotat cap gol en gairebé 350 minuts de joc efectiu, i perdent per 1-0 a Eibar, dos gols gairebé consecutius de Ferreyra, que es va lesionar en la jugada del seu, i de Granero donen tres punts a l'equip de David Gallego, que respira a la classificació i que pot afrontar amb més moral el debut europeu de dijous contra el Ferencvaros.

El conjunt basc va mostrar les credencials que sol exhibir a un remodelat Ipurua, amb pilotes ràpides cap a les bandes i centrades a l'àrea de Diego López. Als catalans els costava treure controlada la pilota i havien d'allunyar-la per superar la pressió local. Malgrat això, Calleri va poder marcar en un malentès entre Arbilla i Dmitrovic. Aquesta errada no va fer desanimar l'Eibar, que va continuar jugant de la seva manera i que s'hauria pogut avançar amb una rematada de cap de Sergi Enrich que va anar massa alta.

El domini de l'Eibar va seguir a la represa i els blaugrana van trobar premi en una acció a pilota parada. Orellana va llançar una falta lateral i el central Ramis va pentinar l'esfèrica al fons de la porteria forastera.

Canvis efectius

L'Eibar, però, no sap defensar. Es va notar dues setmanes enrere, quan va malbaratar un 0-2 al Wanda Metropolitano, i l'Espanyol ho va aprofitar en tres minuts. L'entrada de Sergio Álvarez va resultar nefasta per a l'equip de casa. Primer no va saber subjectar Ferreyra, que va rebre una pilota llarga i va anotar amb suspens. A més, es va lesionar l'isquiotibial de la cama dreta. Tres minuts després, el mateix Sergio Álvarez va entregar la pilota a l'acabat d'entrar Pedrosa, que el va superar en cursa i va donar el gol fet a un Granero que també havia entrat de refresc.

L'Eibar va anar amunt a buscar l'heroica, però tot i la pressió que va posar a la porteria espanyolista, no va obtenir cap premi.