Segueix-nos a les xarxes socials:

El Madrid pateix però aferma el lideratge contra el Granada

Els blancs acaben demanant l'hora abans de sentenciar en l'últim minut

El Madrid pateix però aferma el lideratge contra el GranadaJAVIER BARBANCHO/reuters

El Reial Madrid va assegurar-se el primer lloc amb una soferta victòria al Santiago Bernabéu davant d'un Granada que va lluitar fins al final i va retallar un 3-0 en contra per posar emoció fins al final.

Amb la principal novetat de Carvajal al lateral esquerre i Bale tornant a l'onze inicial, els de Zidane van imposar un joc ràpid, tant que en només dos minuts Benzema va obrir el marcador gràcies a una passada de Bale. El tècnic blanc es va veure obligat a fer un canvi i Modric va entrar per Kroos, que amb molèsties havia demanat el canvi. Abans del descans, el conjunt blanc va fer el segon gol. Una passada de Valverde va recollir-la Hazard per, amb un barret, superar Rui Silva.

Tot i que al Madrid li va costar carburar a l'inici del segon temps, al minut 61 va trobar el tercer gol. Valverde va robar la pilota i va cedir-la a Hazard, que va construir la jugada i va passar la pilota a Modric. El croat, amb una fuetada imparable, va perforar la porteria andalusa. En el segon partit com a titular a la lliga, Areola va cometre un penal. Carlos Fernández va pressionar-lo i el porter francès, en treure-se'l de sobre, li va fer penal. Machís, al 68 i des dels onze metres, va marcar el 3-1. En la sortida d'un córner, Víctor Díaz va perllongar la pilota i Domingos va posar emoció amb el 3-2 al minut 77. Abans del xiulet final, James va sentenciar a la contra.