El Manresa FS va refer-se de l'ensopegada de la setmana passada amb un convincent però també treballat triomf, davant d'un desencertat Escola Pia de Sabadell. El conjunt visitant va començar el partit mostrant més determinació i servint les ocasions més perilloses: Aleix i Pepe Font, per part de la Pia, van estavellar dues pilotes al pal. El porter Aleix Dalmau, molt encertat durant tot el partit, també va malbaratar tots els intents rivals que trucaven a la porta durant tota la primera part.

Els locals es van despertar ben aviat, gràcies a Pep Costa, Ambròs i Asis, els homes que van crear més perill en atac. Però van ser Aaron i Nil els autors dels dos gols que van donar cert coixí de cara a la represa, en una embranzida final agitada i crispada marcada per l'expulsió per doble targeta groga del visitant Carles Povedano. A la represa, en una acció aïllada, àgil i murri, va arribar el 3-0 obra de Lavado.

La segona part va avançar sense que el marcador es veiés alterat, però sí el nivell de tensió a mesura que s'anava apropant el final. Quan faltaven vuit minuts, l'Escola Pia va sortir amb el porter jugador i va obtenir ben aviat el premi del gol, en una jugada enrevessada sota el guiatge de Santi Sardà. Els sabadellencs van patir l'expulsió de Pepe Font, però els manresans no ho van aprofitar. Un penal molt rigorós de Gerard va permetre als visitants posar emoció, però Jordi Sardà va enviar la pilota fora. En la següent jugada, Asis va sentenciar amb el 4-1, de pena màxima. Ja amb el partit sentenciat, Nil va robar una pilota al mig de la pista i, a porteria buida, va arrodonir la golejada amb el 5-1 final.