Males notícies per a un Igualada que continua sense trobar el camí del triomf en aquest inici de curs. Aquest cop va ser el Lleida qui va robar a l'Igualda els preuats dos punts del triomf, en vèncer 62-43 en un partit força disputat.

Les coses van començar de cara per les igualadines després d'endur-se el primer parcial del partit (8-16). Però la primera victòria de l'Igualada hauria d'esperar. Al segon període va arribar la igualtat amb un parcial de 22-23. Era el punt de partida de M. Roser Tous que, amb 22 punts, va ajudar de valent al seu equip quan aquest més ho necessitava. Ja a la segona part, la diferència en el joc i, en conseqüència en el marcador, va augmentar. A l'últim quart, els dos van arribar cansats, i és que havia sigut un partit molt físic. Així es tancava el partit amb el final 62-43 en el marcador.