Segueix-nos a les xarxes socials:

Un parcial de 4 a 0 propicia la tercera derrota sesrovirenca

La qualitat del joc desenvolupat durant el primer període pels jugadors d'Oliver Roy i Fran Cabrero no va ser suficient per segellar el segon triomf de la lliga a la pista de l'Handbol Poblenou. Els del Baix Llobregat van dominar el tempo del partit i el marcador des del minut 5 (2 a 4) i van mantenir mínims avantatges fins al minut 20 (11 a 12). La millora de les prestacions dels barcelonins els va permetre agafar la iniciativa a l'electrònic a partir del minut 26 (14 a 13). Aleshores, un decisiu parcial de 4 a o va propiciar el 18 a 13 que va registrar el marcador just a l'inici del segon període.

Els jugadors de Fernando Alberto Pastor van ampliar l'avantatge durant els quinze primers minuts de la segona part i van assolir un còmode marge de set gols (27 a 20) al minut 45. Els sesrovirencs no van defallir i durant els últims cinc minuts van reduir la diferència a només tres gols, però no van poder evitar encaixar la tercera derrota en quatre partits. Dissabte, els sesrovirencs rebran el líder, el Sant Martí Adrianenc.