El Tenea Esparreguera va encaixar una nova derrota en el grup C-A de la lliga EBA, aquest cop al pavelló Ramon Martí davant un Quart-Germans Cruz gironí, que es va imposar per sis punts de diferència (67-73) en un matx que es va haver de resoldre després d'una pròrroga.

Els jugadors dirigits per Carles Ribot van iniciar el duel amb més força i van obrir un forat de 9-17 al final del primer quart. En el segon hi va haver més igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 25-33.

Tornant de vestidors els gironins van tornar a posar una marxa més i van ampliar la diferència fins als quinze punts del final del tercer quart (32-47). Semblava que tenien el duel molt ben encarat, però en els deu darrers minuts els jugadors del Baix Llobregat Nord van apujar el nivell i van estar molt encertats en el llançament. D'aquesta manera van aconseguir forçar la pròrroga, però en aquesta els visitants es van mostrar molt superiors i es van endur el triomf. La setmana vinent, concretament el diumenge 27 d'octubre a les 12.30 hores, el Tenea Esparreguera viatjarà a la pista de l'Almozara aragonès.