Segueix-nos a les xarxes socials:

AUTOMOBILISME

El britànic Meeke avança Sordo en el curt pròleg del Ral·li Catalunya

El britànic Meeke avança Sordo en el curt pròleg del Ral·li Catalunyajordi biel

El pròleg del Ral·li Catalunya, el shakedown, va arrencar ahir amb la victòria del nord-irlandès Kris Meeke, amb un Toyota Yaris. El britànic va invertir 1 minut, 31 segons i 6 dècimes a completar els dos quilòmetres del pròleg, tres dècimes millor que el cantàbric Dani Sordo, amb Hyundai, i amb set dècimes de diferència respecte del finlandès Jari-Matti Latvala, també amb un Yaris.

Meeke va admetre que «sempre és bo ser el més ràpid en el shakedown. La superfície del que s'ha disputat aquí no s'assembla gaire a la que hi haurà durant el ral·li, però el terreny ha estat bé durant el matí. Vam tenir molta pluja dimarts a la nit i aquest serà un factor d'influència durant el cap de setmana, tant en terra com damunt l'asfalt».

Els primers trams llargs del ral·li es disputen avui i combinaran trams de terra, els dos primers, i un altre que combina la terra i l'asfalt. El primer és de set quilòmetres a Gandesa, el segon, de 19 al voltant d'Horta de Sant Joan, i el tercer, de 38,8, entre la Fatarella i Vilalba.

Prem per veure més contingut per a tu