L'Atlètic de Madrid va obtenir una nova victòria al Wanda Metropolitano, davant de l'Athletic Club de Bilbao (2-0). Després de tres empats consecutius a la lliga, l'equip madrileny va millorar la seva versió i va vèncer, amb gols de Saúl i Morata, un conjunt basc que va perdent gasolina.

Els jugadors dirigits pel Cholo Simeone van desplegar un joc poc vistós però efectiu. A la mitja hora de joc, el migcampista local Saúl va aprofitar una assistència de Correa per enviar la pilota al fons de la porteria i donar avantatge als locals. Amb aquest mínim avantatge es va arribar al descans. A la represa, els madrilenys van encar-rilar la victòria amb el segon gol. El mateix Correa va enviar una gran centrada al segon pal per regalar el gol al davanter Morata. En el tram final, l'Athletic Club va intentar escurçar la diferència, però va topar amb un gran Atlètic de Madrid, sòlid en defensa.

Victòria còmoda del Valladolid

L'equip de Sergio González va tornar a sumar una victòria a casa, contra l'Eibar (2-0). Dos gols a la primera part, un de Sergi Guardiola i un altre de Salisu, van donar el triomf als locals. En l'altre partit, el Leganés va sumar els primers tres punts, en vèncer per la mínima el Mallorca, gràcies a un solitari gol de Braithwaite.