Del 11 al 16 de novembre tindrà lloc, a Portugal, una nova edició dels Sis Dies d'Enduro. Es tracta de la gran cita internacional, en la qual els diferents equips estatals acudeixen amb els seus pilots de màxima categoria. En l'equip masculí espanyol hi ha el surienc Josep Garcia, que ja disposa en el seu palmarès de títols mundials. En l'equip femení, ja es comptava amb la participació de la manresana Mireia Badia, que ja acumula dues medalles de bronze en els Mundials.

Però ara cal afegir una tercera integrant de les nostre comarques a l'equip estatal, la martorellenca Aida Castro, que supleix Laia Sanz, la qual finalment ha descartat ser a Portugal per centrar-se de forma més exclusiva en la participació al Dakar 2020. Per tant, Castro serà qui estarà al costat de la bagenca Mireia Badia i de Sandra Gómez en els Sis Dies de Portugal.

En la categoria masculina, dins de la categoria de trofeu, l'equip estarà integrat per Josep Garcia, Cristóbal Guerrero, Kirian Mirabet i Tosha Schareina. Els júniors seran Sergio Navarro, Marc Sans i Pau Tomàs. Finalment, en el grup de club hi haurà de pilots Víctor Guerrero, Bernat Cortès i Adrià Sánchez.