El Montakit Fuenlabrada, que és el proper rival del Baxi Manresa en la lliga, va oferir gran resistència en la visita al Palau Blaugrana. Durant molts minuts els madrilenys es van posar davant i guanyaven per 41-42 a la mitja part. El potencial del Barça es va acabar imposant quan en els últims tres minuts l'equip del Montakit, que anava cinc punts per sota (79-74), perdia per cinc faltes el seu jugador Eyenga. L'ala manresà Marc Garcia, exjugador del Barça, va ser el màxim anotador foraster amb un total de 18 punts.

A la segona part, amb un 46-48 en el marcador, la lesió del base Bellas va ser una mala notícia de cara a les aspiracions dels visitants. Però no va llançar la tovallola el Fuenlabrada i Marc Garcia, el millor del seu equip ahir, va empatar a 52 al tercer quart just quan Víctor Claver havia d'anar a la banqueta en fer-se mal al peu esquerre. El partit va entrar en els 10 darrer minuts amb el Barça manant per 66-60. El Fuenlabarada tampoc no es va donar per vençut i amb un triple d'Álex Urtasun (71-67, minut 34) posava de nou els jugadors de Jota Cuspinera en la lluita.

Gillet encara va escurçar més les diferències amb el triple del 75-72 a quatre minuts per al final. Bellas va fer el seu retorn a la pista i a manca de quatre minuts hi havia un 79-74. El Barça va dir prou i amb un parcial de 8-0 va assegurar-se una victòria molt treballada.