Els juvenils del Manresa FS van visitar la sempre complicada pista del FC Barcelona i la tònica va ser la mateixa que en les darreres jornades. Els bagencs es van tornar a avançar, però a la represa els visitants es van anar desinflant i els blaugrana ho van aprofitar per remuntar el partit i aconseguir retenir els 3 punts.

Els manresans van disputar un bon primer temps. Van aconseguir desfer l'empat inicial (0-1), tot i veure's empatat al cap d'un minut després (1-1), per Del Moral, amb un doblet ahir, que aconseguia avançar de nou el seu equip abans del descans (1-2). En els darrers 20 minuts es va viure un intercanvi de gols que no va afavorir els interessos d'un Manresa que va baixar el nivell en la segona part. El Barça va aconseguir remuntar el matx (4-3), quan faltaven 8 minuts pel final. Els visitants van posar porter jugador, però sense èxit, ja que els blaugrana van sentenciar amb el 5-3 davant d'uns bagencs que van escurçar diferències quan ja no quedava temps per a res més, 5-4.