Amb la mitjana de 77 punts en els partits jugats, l'equip manresà és el penúltim al rànquing d'atac de la lliga Endesa. Els jugadors de Pedro Martínez han aconseguit 2 victòries, mentre que el darrer en punts anotats, que és l'Unicaja de Màlaga (74), ha aconseguit quatre victòries en vuit partits. El conjunt gallec del Monbus Obradoiro, que és el proper rival dels manresans, dissabte al Nou Congost, fa 81,6 punts i és el vuitè equip més anotador de la lliga. Al Manresa li està costant arribar als 80 punts, tot i que en les dues últimes jornades els ha pogut superar: 83 van ser els que va anotar a Fuenlabrada i 101 en la victòria sobre el Bilbao, amb dues pròrrogues (n'eren 79 al final dels primers 40 minuts).

En punts en contra, el Manresa és el dotzè amb 83,6 i l'Obradoiro és el cuer en aquest aspecte, amb 92,5 punts, una xifra molt alta.

En les assistències, el Baxi és un dels millors equips de la lliga, amb 16,8 per partit, per sobre del Barça (16.6). Tan sols té davant el Gran Canària (17.6) i el Joventut (17,1). La contribució en aquest aspecte dels bases és molt important. En l'apartat individual, Dani Pérez és el tercer de la lliga amb la mitjana de 5,6 passades de bàsquet, i té tan sols al davant Omar Cook (7,3) i Nikos Zisis (5,6). En haver jugat tan sols 4 partits, no es computen a la general estadística les xifres de Frankie Ferrari (6,3).

En rebots, el Manresa també és en una destacada posició, que és la sisena amb una mitjana de 37 (sisè en defensa, vuitè en atac). A nivell individual, els que més han destacat són Kravish (6,1 de mitjana), Luka Mitrovic (5,5), Pere Tomàs (5,1) i Jordan Sakho (4,9). Avui el Baxi es desplaça a Isarel, on demà jugarà, a les 20 hores, el matx de Champions amb l'Holon.