L'entrenador targarí establert a Sant Fruitós Jaume Ponsarnau va guanyar el primer dels quatre partits seguits que tindrà a casa per mantenir el seu lloc a la banqueta del València. Ahir, a més, va matar diversos ocells d'un sol tret. A més d'aconseguir que el seu equip der-rotés amb claredat el Bayern de Munic en un bon partit, sobretot a la represa, va veure com els taronja igualen a la classificació amb quatre equips més, l'Estrella Roja, el Fenerbahçe, l'Alba Berlín i el Zenit Sant Petersburg. Els russos de Joan Plaza i d'Alex Renfroe, precisament, són els nous cuers per diferència de punts.

En el duel d'ahir, com va explicar després Ponsarnau, l'equip va estar molt millor en defensa, sobretot a la segona part, i va trobar els punts de Vanja Marinkovic, encertat en el tir exterior, amb tres de cinc en triples. Els valencians van entrar al darrer quart amb un avantatge superior als deu punts, que van multiplicar fins al final.

Sis líders amb sis triomfs

La igualtat de l'Eurolliga queda demostrada amb el fet que hi ha sis equips al capdavant de la classificació amb sis victòries. El CSKA de Moscou es va afegir ahir al Maccabi, el Barça, l'AX Milà, l'Anadolu Efes i el Khimki en der-rotar un Fenerbahçe en clara crisi per 88-70. Els actuals campions van trobar els 31 punts de Mike James i els 23 de Strelnieks per vèncer la resistència de Sloukas (20 punts) i Derrick Williams (19).

Continua sorprenent l'Asvel Villeurbanne, que va guanyar a la pròrroga l'Estrella Roja per 72-74, amb 20 punts de Jean-Charles i 18 de Jekiri. Els francesos empaten a cinc triomfs amb el Reial Madrid. I oxigen per a l'Olympiacos, que va superar el Zalgiris per 83-74 en una actuació molt coral liderada pels 16 punts de Spanoulis. Per als lituans, els 23 punts de Landale no van ser suficients.