El Berga segueix immers en la dinàmica negativa després que aquest cap de setmana caiés golejat al camp de les Franqueses, amb un resultat de 6-1. Els homes de Joan Prat sumen la tercera der-rota seguida i cauen a la part baixa de la classificació, havent sumat 11 punts en dotze partits.

En aquesta jornada, els berguedans van començar avançant-se gràcies a un gol matiner de Noguera, de penal. Superat el quart d'hora de joc es va passar del possible 0-2 al 1-1, ja que el conjunt visitant va errar una clara ocasió a favor, mentre que les Franqueses, en la jugada de després, va aconseguir empatar de nou, 1-1. A partir de llavors, el Berga es va enfonsar i en 20 minuts els locals van liquidar el matx, en anotar tres dianes que avantatjaven els del Vallès Occidental, 4-1.

Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part d'un partit que ja semblava estar decidit, no només pel que indicava el marcador, sinó per les sensacions d'ambdós equips. El conjunt del Berguedà, molt tocat psicològicament, va encaixar dues dianes més a la represa que van acabar establint el 6-1 definitiu.