Segueix-nos a les xarxes socials:

Una exhibició defensiva permet al Manresa FS vèncer a la Barceloneta

Una exhibició defensiva permet al Manresa FS vèncer a la Barcelonetaarxiu/Mireia arso

El Manresa FS va assolir a la difícil pista del Futsal Barceloneta el segon triomf consecutiu, tercer en els últims quatre partits, gràcies a una immillorable defensa que va permetre als jugadors de Sito Rivera arrodonir el millor partit de la temporada i equilibrar el balanç de victòries i derrotes.

La pressió a pista contrària dels blanc-i-vermells va dificultar de forma extrema la generació de joc ofensiu als barcelonins i el marcatge especial sobre el seu referent creatiu, Moha, el va anul·lar.

En aquest context, Èric Castillo va avançar el Manresa FS al marcador (min 4) i Asis va estavellar al pal un xut marca de la casa (min 12). Yuya, en pròpia porteria, va establir el 0 a 2 (min 17).

Els visitants no van poder oferir un recital defensiu tan excels al segon període, però van mantenir un nivell altíssim i Ambrós (min 25) va incrementar la diferència a l'electrònic (0 a 3). Quatre minuts després es van produir dues jugades clau. Moha no va encertar a materialitzar el primer gol local i, en la jugada següent, Lavado va sentenciar, perquè jugar amb porter jugador només va permetre als locals minimitzar la golejada.

Prem per veure més contingut per a tu