Segueix-nos a les xarxes socials:

BÀSQUET | EUROLLIGA

El Reial Madrid no es deixa sorprendre pel València en un festival de punts

El Reial Madrid no es deixa sorprendre pel València en un festival de puntsEUROLEAGUE

Un total de 210 punts, un munt de cistelles van gaudir al WiZink Center els aficionats assistents al partit d'Eurolliga entre el Madrid i el València de Ponsarnau. En tot cas, la victòria es va quedar a casa amb el 111-99 assolit per l'equip de Pablo Laso. A més dels punts, van destacar les 17 assistències que va repartir el base local Facu Campazzo.

El València va plantar cara des del primer quart (30-29) i sempre hi va haver diferències mínimes, tot i que favorables al Madrid, que va clavar 17 triples de 29 intens, el 58% d'efectivitat. Eandolph, amb 18 puns, va ser màxim anotador de l'equip blanc. Pel que fa als de Jaume Ponsarnau, tres jugadors van ser els més destacats de cara a cistella: Jordan Loyd (21), Mike Tobey (20) i Dubljevic (17).

El Madrid es posa amb un total de 9 victòries en les 12 jornades celebrades, esperant el que faci el Barça (8) a la pista del Khimki rus en un partit que començarà avui a les 18 h, hora catalana. Pel que fa al líder, l'Anadolu Efes (9) jugarà a les 21 h a la pista del Baskonia, que té 5 victòries. El València Basket s'ha quedat amb 4.

Ahir, el CSKA va derrotar en la pròrroga el Zalgiris (85-82), triomf clar del Maccabi sobre el Bayern (77-55) i una sorpresa de l'Estrella Roja a Milà (67-77).

Prem per veure més contingut per a tu