Segueix-nos a les xarxes socials:

JUDO

Els judokes júniors dominen la Supercopa de Catalunya

Els participants del Centre de Tecnificació van aconseguir onze medalles

Els judokes júniors dominen la Supercopa de Catalunyaarxiu particular

La Supercopa de Catalunya de judo es va celebrar a les Llars Mundet de Barcelona en categoria júnior, segona competició del rànquing català per classificar-se per a la fase de sector del Campionat d'Espanya. L'equip del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i el Moianès, d'Esport7 i el Judo Moià va obtenir un excel·lent resultat marcat per un domini en quasi totes les categories de pes, i va obtenir 4 medalles d'or, 3 de plata i 4 de bronze.

En -60 kg podi de casa nostra amb Álex Martín (Esport7) primer, Eric Guerra (E7) segon i Saul Flores (Judo Moià) tercer. En -66 kg domini de Pau Santacreu (E7); en -73 kg, tercers llocs de Guifré Torras (E7) i Iker Colchero (E7) i cinquè d'Albert Graner (E7); en -90 kg, primera posició de Jordi Pérez de Mendiguren (E7); en +100kg, segona plaça de Pau Muñoz (E7); en -52kg, tercera posició de Noèlia Jardo (E7); en -63 kg, primer lloc de Cristina Juarez (E7); i en -78 kg, segona Anna Martínez (E7). També van competir Maribel Muriana (Judo Moià) i Derek Garrido (Esport-7).

Copa d'Espanya cadet i infantil

D'altra banda, a la localitat de Granadilla de Abona (Tenerife) es va celebrar la Copa Espanya en categories infantil i cadet, amb una àmplia representació del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i el Moianès. Cal destacar la molt bona actuació i resultats en general de tot l'equip amb 2 medalles de plata, 7 de bronze i 2 cinquens llocs.

En categoria cadet, Ahmed Mssahal (JM) 2n -55 kg; Marc Escribà (JM) 2n +90 kg; Martin Stoykov (JM) 3r -60 kg; Levi França (E7) 3r -66 kg; Nerea García (E7) 3a -63 kg; Raquel Romeu (JM) 5a -48 kg; Neus Santacreu (E7) 5a -57 kg; Pol Miranda (JM) 9è -81 kg; i participació de Pol Vázquez, Ingrid Canal i Olga Juárez.

En categoria infantil, Helga Barris (E7) 3a -40 kg; Luca de Palma (E7) 3a -57 kg; Àlex Llamas (E7) 3r -38 kg; Jan Perau (E7) 3r -46 kg; i Adrià Marín (JM) 7è -46 kg.

Prem per veure més contingut per a tu