Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL SALA

El Manresa FS organitza per Nadal un campus de tecnificació amb Xavi Cols

El Manresa FS organitza per Nadal un campus de tecnificació amb Xavi Colsernesto aradilla

Coincidint amb l'aturada de les competicions esportives dels clubs, el Manresa FS organitza per a les festes de Nadal la segona edició del Campus de Tecnificació Xavi Cols, jugador manresà que va jugar a l'equip manresà abans de firmar pel Barça, on va debutar a Primera Divisió; actualment està consolidat a la màxima categoria amb el Peníscola.

El campus tindrà lloc al pavelló del Pujolet els dies 23, 27 i 30 de desembre, i 2 i 3 de gener en horari de 9 del matí a la 1 del migdia. El dia 24, també al matí es farà un debat entre els inscrits moderat pel periodista Carles Jodar a l'Ateneu Les Bases, amb el suport de l'Ajuntament de Manresa.

Donaran suport al campus l'actual entrenador del primer equip del Manresa FS, Sito Rivera; Gerard Pusó, jugador i seleccionador català aleví i infantil; Roger Bermusell, jugador del primer equip de l'Indústries Santa Coloma, i Carles Corvo i Asis Boukhress, jugadors de la primera plantilla del Manresa FS. Està adreçat als jugadors de les categories de prebenjamí a infantil. Les inscripcions es poden fer al telèfon 663 90 22 68 i el preu és de 70 euros (60 per als jugadors del club organitzador).

Prem per veure més contingut per a tu