El CN Minorisa, sense algunes jugadores importants, es va veure superat pel B del CN Sabadell, que va imposar un ritme fort des de l'inici fins al final, fet que els va permetre aconseguir un resultat molt engruixit. El partit va començar igualat, amb dos avantatges de les d'Àngel Peirón, 1-0, d'Anna Bisbal i el 2-1, en superioritat, de Clara Puerta. Però les vallesanes no van permetre que les locals s'apuntessin el parcial, aconseguint arribar a la fi dels primers vuit minuts amb avantatge 2-4.

El segon quart va ser un festival de les sabadellenques, que van escapar-se fins al 2-8, moment en què Rosa Solernou va anotar el 3-8 abans del descans. Després del canvi de camp, resposta bagenca amb gols d'Anna Bisbal, de pena màxima i de Clara Puerta en superioritat, al pòquer de gols visitants. Amb 5-12 es va iniciar el darrer quart. Els gols d'Anna Bisbal i de Gina Gerschcovsky, posaven el 7-12, que feia justícia a l'esforç de les amfitriones, però al final les forasteres van firmar cinc gols consecutius que feia que la diferència final arribés als deu gols.