El Manresa no ha pogut sumar al camp d'un Cerdanyola que portava tres empats seguits més una derrota. Un segon gol local, anotat pel davanter del Pont de Vilomara Javi López, quan quedaven nou minuts de temps reglamentari, i poc després que Walter Fernández hagués empatat de penal (min 80), ha estat determinant en la derrota manresana, que culminava una setmana moguda amb la marxa de diferents jugadors i l'anunci d'una junta gestora, que ha d'intentar redreçar el rumb de l'entitat, immersa en una profunda crisi social i econòmica.

Els d'Andreu Peralta han hagut de fer front a una primera part força travada i dura. Els vallesans han fet una pressió gairebé asfixiant, que no deixava desplegar el joc manresà. Només començar la segona part, Alberto marcava el primer pels verds a la sortida d'un córner. Empatava Walter Fernández al minut 80 de penal i, un minut després, es tornava a avançar el conjunt locals amb l'esmentat gol de Javi López, exjugador del Manresa. El 2 a 1 ja seria insalvable pels manresans.