Tot feia indicar que el Barça tornaria de la Fonteta amb una der-rota europea. El València de Jaume Ponsarnau havia aconseguit distanciar-se fins a 15 punts respecte als homes de Pesic, però Nikola Mirotic i un magnífic darrer quart dels blaugrana va provocar una altra derrota dels valencians als últims instants. La cistella final va ser del mateix Mirotic, que va aconseguir un 2+1, va fallar el llançament lliure i va donar una última opció desesperada al conjunt taronja que no va fructificar.

El València va mostrar experiència durant la primera part, liderat per un gran Fernando San Emeterio (17 punts) i Bojan Dubljevic, que es va desinflar al dar-rer quart. Tot i els seus bons números (14 punts i 13 rebots), el pivot montenegrí va fallar tirs lliures decisius en l'últim període de joc.

Amb aquest triomf, el conjunt blaugrana se situa segon classificat de l'Eurolliga amb les mateixes victòries que el Reial Madrid (17-6), però amb l'average a favor, a falta d'onze jornades per a la finalització de la primera fase del campionat europeu.

D'altra banda, el València de Ponsarnau segueix lluitant per una de les últimes posicions de classificació i ara mateix està al límit, en el vuitè lloc i empatat (11-12) amb el setè, Fenerbahçe, i el novè, l'Olimpia de Milà, equip amb el qual el Barça de Pesic jugarà demà al Palau Blaugrana (21 hores) el seu proper partit d'Eurolliga. Al València de Ponsarnau li tocarà jugar demà també (20.30 hores) a la pista del Bayern de Munic, últim classificat a l'Eurolliga.