Catorze dels setze equips que han de dirimir la ronda de vuitens de final de la Champions ja estan definits després dels resultats que es van donar ahir. En el grup A, el Baxi es juga la plaça (que serà del tot seva si guanya aquest vespre) amb l'Unet Holon i el Lietkabels. En el grup B, el San Pablo Burgos de Joan Peñarroya també entra si venç el seu partit de local davant del Rasta Vechta, l'equip actual de Jordan Davis. A més, el conjunt de Burgos té un average particular de +6 amb els alemanys.

Si el Baxi es classifica ho farà, en tots els casos, en tercer lloc i en el sorteig de vuitens de final tindria d'adversari un segon dels altres grups, menys el seu (A). Després dels resultats d'ahir. en el grup C ha finalitzat en segona posició un dels equips de l'ACB, l'Iberostar Tenerife. I en el D, el classificat en aquest lloc ha estat l'equip francès del JDA Dijon.

L'altre club de la lliga espanyola participant en la present edició de la Champions, el Casademont de Saragossa, acaba com a campió del grup D després de vèncer en la darrera jornada a la pista del Bríndisi italià per un estret marge de dos punts (91-93).