El cap del comitè d'esquí de fons de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern, Sadurní Betriu, del CEFUC (Club d'Esquí de Fons Alt Urgell-Cerdanya), va obtenir la segona posició en la prova dels 42 quilòmetres de la Marxa Beret, la reina d'aquesta especialitat. Tota la competició va tenir més de 800 participants en les diverses categories que hi havia.

En la cursa, Betriu només va ser superat per Imanol Rojo, de la Federació Espanyola d'Esports d'Hivern. El seu company del CEFUC Marc Alonso va ser novè. En noies, setena posició per a una altra competidora del club, Raquel Torrejón. La cursa la va guanyar Marta Cester (CAEI).

En la competició de 21 quilòmetres van guanyar Maria Sellés, del Bellver, i Gerard Palomo, i un integrant del PEC (Club Esquí Puigcerdà), Miquel Auladell, va ser segon. Pel que fa a la cursa més curta, la dels 10 quilòmetres, van vèncer Marta Moreno en dones i Roc Vilaró (Bellver) en nois.

Medalles en catalans esprint

Els clubs de casa nostra també van pujar força cops als podis dels Campionats d'Espanya esprint. En categoria absoluta, tercer lloc per a Maria Sellés i cinquena per a Martina Barrés (PEC). En nois va vèncer Gral Sellés (Bellver), i Gerard Palomo i Martín Morales (CEFUC) van completar el podi. En sub-16, triomf de Vilaró, seguit d'Aniol Borrell (PEC) i Xavier López (Bellver). En infantils, la millor en categoria femenina va ser Martina Sellés (Bellver).