De la representació del Centre de Tecnificació de judo del Bages i el Moianès a la fase de sector est del campionat d'Espanya de judo en categoria júnior (sub-21), Noelia Jardo i Pau Muñoz (d'Esport 7) van classificar-se per disputar la fase final, que tindrà lloc el dia 22 de febrer a Alcalá de Henares.

A Benicalap, a València, els judokes de casa nostra, que formaven part de l'equip de la federació catalana, van competir amb els de les federacions de Múrcia, les Balears i València. Els tres primers de cada categoria i pes es classificaven per a l'estatal.

Noelia Jardo es va classificar després de guanyar el combat per obtenir la tercera posició en categoria de -52 kg, i Pau Muñoz va fer el mateix, en el seu cas en +100 kg. No van entrar, però van tenir una bona actuació: Paula Cubero (Esport 7), quarta en -52 kg; Pau Santacreu (Esport 7), quart en -66 kg; Marc Escrivà (Judo Moià), quart en +100 kg, i Nerea Garcia (Esport7), cinquena en -63 kg.

També van competir però no van obtenir classificació final: Cristina Juárez, Èric Guerra, Àlex Martin, Iker Colchero, Guifré Tor-ra i Jordi Pérez de Mendiguren, tots d'Esport 7, a més a més de Raquel Romeu, del Judo Moià.

Dissabte que ve se celebrarà, al pavelló de Falset (Tarragona), el campionat de Catalunya de judo en les categories infantil i cadet, segona competició classificatòria per al campionat d'Espanya de les dues categories, en què hi haurà un equip del Centre de Tecnificació de judo del Bages i el Moianès.