La selecció catalana absoluta masculina de futbol sala, amb el jugador del Manresa FS Carles Lavado, va guanyar per 1 a 0 la selecció nacional de Bahrain en un partit amistós internacional, disputat al Pavelló Maria Teresa Roca de Mataró. Precisament, el gol va ser materialitzat per Lavado.

La selecció catalana absoluta masculina de futbol sala va tornar a competir amb un partit amistós internacional, i ho ha fet davant Bahrain, un conjunt que està de gira per terres catalanes preparant-se per a la Copa d'Àsia de futbol sala. Els aficionats desplaçats al pavelló mataroní van gaudir d'un conjunt català amb molta qualitat, amb jugadors molts joves que militen entre 2a i 2a B.

Gol només començar i qualitat durant la primera part. Catalunya i Bahrain van tenir un inici amb imprecisions. Tot i això, al minut 2, Catalunya va obrir la llauna gràcies a un xut potent de Carles Lavado que va tocar a un defensor de Bahrain. Va ser a partir de la segona rotació de la catalana que el joc va ser més vistós, més alegre i, primer Xexu i després Ivan Martín, van tenir dues clares ocasions de gol. La selecció de Bahrain ho va provar al contraatac, amb molta verticalitat i amb la força del seu porter Amin, atrevit amb la conducció i el xut de mitja pista.

A la represa, Catalunya va fer gala de la seva qualitat, amb diferents opcions d'atac dels homes de Santi Gea. Aquestes propostes van descol·locar Bahrain, que es va dedicar a defensar els atacs dels quadribarrats.. Entre el porter i el desencert en els metres finals, va evitar més gols ; l'emoció i la intensitat va fer esclatar els aficionats.