El partit entre el GEiEG i el CN Minorisa, jugat a les piscines manresanes, a causa dels desperfectes de la tempesta Glòria a les instal·lacions del club gironí, es va decidir a favor de les jugadores d'Àngel Peirón de manera clara, tot i que van haver de treballar de valent tenint en compte que a la mitja part el marcador era un ajustat 5 a 6. Va ser en el segon tram de l'enfrontament quan el CN Minorisa, tot i que teòricament havia de pagar el cansament en disposar només de vuit jugadores, amb el retorn d'Elisabet Ventura sota els pals (havia deixat el waterpolo fa 12 anys), va ser quan les bagenques van escapar-se en el marcador.

El primer quart va ser de tempteig amb un empat a tres gols que feia justícia al que passava a la piscina. (amb gols de Puerta i dos de Bisbal). En el segon període, quan semblava que les manresanes agafaven un avantatge important, amb gols de Muns i Bisbal (3-5), va arribar la reacció gironina (5-5), tot i que Muns va trencar la igualtat amb el 5 a 6 al descans.

A la represa, el CN Minorisa es va situar amb 6 a 10 a favor, tot i que de nou el GEiEG va reaccionar fins al 8 a 10. En el darrer quart va arribar la sentència definitiva; Bisbal dues vegades i Puerta van posar el 8 a 13 en el marcador i asseguraven el triomf. En el tram final, intercanvi de gols fins a l'11 a 15 definitiu, sense canviar el signe del vencedor.