La púgil del Pont de Vilomara Melania Sorroche va ser rebuda ahir al migdia a l'ajuntament de Manresa, en una recepció que va tenir lloc al despatx d'alcaldia del consistori. Sorroche va renovar fa uns mesos el seu títol de campiona d'Europa del pes gall. En concret, va ser el desembre quan va batre l'aspirant Violeta González per KO en el vuitè assalt d'un combat que estava programat a deu.

La boxadora bagenca, la qual està vinculada al gimnàs Box Gym de Manresa, va ser rebuda per l'alcalde, Valentí Junyent, i pel regidor d'Esports, Toni Massegú. Sor-roche va estar acompanyada a la recepció pel seu entrenador, Francesc Chiky Fernández.

Sorroche va mantenir el títol de campiona d'Europa del pes gall en batre Violeta González. L'any 2018 va aconseguir el títol quan va guanyar la canària Davinia Pérez. Coneguda en l'àmbit pugilístic com la Chony, Melania Sorroche va rebre de l'alcalde un obsequi i es va fer una foto commemorativa. La boxejadora va mostar el seu cinturó de campiona d'Europa.