Segueix-nos a les xarxes socials:

BASQUETBOL

Catalana Occident renova el seu patrocini pel Bàsquet Manresa

L'empresa d'assegurances seguirà lligada al club per onzena temporada consecutiva

Catalana Occident renova el seu patrocini pel Bàsquet ManresaBàsquet Manresa

Assegurances Catalana Occident ha arribat a un acord amb el Bàsquet Manresa per renovar el seu conveni de patrocini, una col·laboració que es remunta a l'any 2009 i que durant les últimes temporades s'ha centrat en donar suport al bàsquet de caràcter formatiu del club.

D'aquesta manera, l'asseguradora continuarà una temporada més com a patrocinador principal dels conjunts que formen l'esport base del club i el logotip d'Assegurances Catalana Occident estarà tant en les samarretes dels equips de formació com al Pavelló Nou Congost, on el primer equip juga els seus partits com a local.

L'acte de la signatura es va desenvolupar al pavelló de l'equip i va comptar amb la presència del president del Bàsquet Manresa, Josep Sáez, del president dels equips de formació, Sebastià Catllà, i del director de la sucursal de Catalana Occident a Manresa, Daniel Concepció.

Per a Concepció, el nou acord suposa "consolidar l'aposta de l'asseguradora per l'esport de formació, per la ciutat de Manresa i pel seu club de bàsquet, una relació que es remunta a l'any 2009 i amb la qual des d'Assegurances Catalana Occident estem molt orgullosos de continuar una temporada més".

Sáez va agrair el compromís de la companyia amb el Bàsquet Manresa i amb els equips de pedrera, "un patrocini fonamental per al desenvolupament del club".

Prem per veure més contingut per a tu