El Barça s'ha convertit aquest diumenge en finalista de la Lliga Endesa després de derrotar el San Pablo Burgos (98-84), en la primera semifinal disputada a la Font de Sant Lluís de València.

Després d'un partit equilibrat fins al descans (43-41), amb una bona reacció dels de Joan Peñarroya, els d'Svetislav Pesic han trencat el partit en el tercer (29-17), que els ha donat un còmode avantatge (72-58 ).

En el quart final, el Barça ha aconseguit una màxima diferència de 19 punts (83-64) i ha aconseguit una còmoda victòria per 98-84. El màxim anotador del partit ha estat Nikola Mirotic amb 18 en 17 minuts jugats. El rival del Barça a la final de dimarts serà el vencedor delValència-Baskonia, que es juga a continuació.