Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL

Identificat l'organitzador d'un partit de futbol entre contagiats i no infectats

Es tracta de la mateixa persona que va organitzar una quedada al llac de Mendillorri el mes de juny

Un jove de 23 anys ha estat denunciat aquesta tarda com a responsable i organitzador d'un esdeveniment esportiu previst per a aquest pròxim dilluns a Mendillorri, en el qual s'enfrontaria un equip de persones infectades de Covid-19 contra un altre equip de persones que no estiguessin infectades.

La Policia Municipal de Pamplona ha aconseguit identificar a aquesta persona com a responsable i organitzador de l'esdeveniment realitzat a través de les xarxes socials.

Es tracta d'un jove de 23 anys domiciliat a Pamplona al qual se li ha denunciat per incomplir l'article 34 de l'Ordenança Municipal sobre promoció de Conductes Cíviques i que comporta una multa de fins a 3.000 euros, ha informat la Policia Municipal de Pamplona.

Aquesta mateixa persona va ser denunciada el mes de juny passat per organitzar una quedada de joves a la zona del llac de Mendillorri a la qual van acudir diversos centenars de persones, i pel que se li va tramitar un expedient sancionador per incomplir l'Ordenança Municipal sobre Promoció de Conductes Cíviques i Protecció d'espais públics, i que comportava una multa d'entre 1.500 i 3.000 euros que ja li va ser notificada.

A més, i amb independència de les mesures administratives adoptades, s'estan analitzant les possibles responsabilitats penals que aquest tipus d'actes poguessin comportar.

De qualsevol forma, i al marge de les responsabilitats administratives o penals, des de Policia Municipal han realitzat una crida a "el seny i la sensatesa perquè ningú acudeixi a aquests o altres esdeveniments en els quals no es pugui garantir la seguretat sanitària i es posi en risc la salut pública".

Des de Policia Municipal han remarcat que "aquestes crides no sols suposen un perill per a la ciutadania, sinó també per a totes les persones que diàriament treballen per sanar o prevenir els contagis i, sobretot, per totes les persones que han perdut a un ser estimat".

Prem per veure més contingut per a tu