Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL

La Primera i la Segona Catalana ja tenen les agrupacions provisionals

La principal novetat és la creació de subgrups per evitar campionats molt llargs

Encara que en forma de propostes, la Federació Catalana ja ha donat a conèixer agrupacions provisionals per als grups de Primera i Segona Catalana (enguany amb subgrups per fer menys partits).

El Solsona s'estrenarà a Primera Catalana en el subgrup 2B amb l'Alcarràs, At. Sant Just, Borges, Can Vidalet, EFAC Almacelles, Martinenc, Martorell, Mollerussa i Tàrrega; en el subgrup 2A, Ascó, El Catllar, Gandesa, Gavà, Rapitenca, Sant Indefons, Santboià, Viladecans, Vilanova i Vista Alegre.

En el grup 4 de Segona Catalana, els equips de casa nostra estaran localitzats en el subgrup 4 A. Així, l'Avià, el Berga, el Calaf, el Gironella, el Joanenc, la Pirinaica i el Sallent se les hauran amb el Can Trias, el Castellar, el Cerdanyola i el Sant Quirze. En el subgrup 4B, hi ha el Caldes, Cardedeu, Gurb, La Torreta, OAR Vic, Ripollet, Sabadell B, Sabadellenca, Sant Julià de Vilatorta, Tibidabo i Torelló.

En el grup 3, l'Òdena i el San Mauro formaran part del subgrup 3 B amb l'Almeda, Atlètic Júnior, Fontsanta Fatjó, Marianao Poblet, Molins de Rei, Olímpic Can Fatjó, Sant Andreu de la Barca, Sant Joan Despí i Valldoreix; en el subgrup 3A hi seran: l'Atlètic Prat, Can Buxeres, Cubelles, Espluguenc, At. Vilafranca, Gornal, Moja, Olivella Sitges, Terlenka Barcelonista i Unificació Bellvitge.

Prem per veure més contingut per a tu