Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL

El CE Manresa no engega demà, a l'espera d'una reunió federativa que analitzarà la pandèmia

La Federació Espanyola i les territorials, inclosa la catalana, es veuran el mateix dilluns per si cal ajornar les competicions no professionals

El CE Manresa no engega demà, a l'espera d'una reunió federativa que analitzarà la pandèmiaMIREIA ARSO

El CE Manresa va anunciar anit la suspensió de l'inici de la pretemporada del primer equip previst per dilluns. La junta directiva i el cos tècnic esperant rebre informació de la reunió que el mateix dilluns tenen prevista els representants de la Federació espanyola de futbol i els presidents de les federacions territorials, entre els el de la catalana, sobre la situació de la pandèmia i els factors a tenir en compte per determinar quan podran començar les competicions estatals no professionals, entre elles la Segona B i Tercera Divisió en futbol, i la Segona B en futbol sala.

Segons un comunicat emès ahir, la RFEF considera que, davant l'evolució de la situació pandèmica de les darreres setmanes, i en especial dels darrers dies, resulta imprescindible una reflexió conjunta sobre com iniciar la nova temporada amb unes garanties sanitàries i jurídiques suficients per a tots els esportistes, club i federacions. Així, dilluns s'informarà de la situació i s'adoptaran les decisions pertinents de com i quan es podran iniciar les lligues.

El CE Manresa lamenta aquesta situació davant l'expectativa que hi havia de començar a treballar sobre el terreny de joc, després de molts mesos d'inactivitat dels jugadors per la crisi del coronavirus.

L'Igualada (Tercera Divisió) i el Manresa FS (Segona B de futbol sala) tenen previst arrancar el dilluns 17 d'agost, és clar, si finalment els és permès.

Prem per veure més contingut per a tu