Dani Pérez és un dels pocs jugadors que continuen de la temporada passada. El base de l'Hospitalet de Llobregat és un dels millors directors de joc i una de les peces més importants del Baxi. Després d'una gran temporada, el base es mostra ambiciós.

El Baxi Manresa fa un parell de temporades que sorprèn tothom. Quant a joc i resultats. Com enfoqueu aquest bagatge?

És positiu. Tenir expectatives sempre és bo, perquè vol dir que no ets conformista. Fa molt poc que hem començat a treballar i encara no puc dir si tenim pitjor o millor plantilla que la temporada passada, però la predisposició que tenen els nous jugadors és boníssima. Estem treballant molt bé.

Ve d'una gran temporada individual i ha estat el tercer màxim assistent de la competició. Hi ha pressió?

Jo sempre soc molt ambiciós i exigent amb mi mateix. Estic molt content amb la temporada passada, però espero poder apujar el nivell aquest any. El meu objectiu és millorar sempre.

Aquests primers dies d'entrenaments estan venint jugadors del planter com Peñarroya, Treviño i Naspler. Com els veu?

Aquí a Manresa es treballa molt bé amb els jugadors joves. Es fa una molt bona feina i es nota quan jugadors com aquests que s'entrenen amb nosaltres. Tenen talent, aporten coses bones i si treballen poden arribar a fer-se un lloc a la màxima competició.

Com enfoqueu la possibilitat de jugar sense públic?

És clar que en cas de començar la temporada sense públic un dels equips que més patirà serem nosaltres. Al Nou Congost es crea un ambient especial, la gent empeny molt. Esperem que no sigui així, però, si no, haurem de fer un esforç extra.