L'Igualada Rigat no podrà jugar la final de la Lliga Catalana d'hoquei patins, la fase final de la qual es disputa aquests dies a Vic, després de perdre ahir en la seva semifinal contra el Noia Freixenet per un mínim 3-2. Els homes de Cesc Linares van pagar el fet d'haver d'anar gairebé sempre a remolc, després dels dos gols aconseguits per l'equip de Sant Sadurní, que va dur la iniciativa però que va haver de patir en els últims segons. De fet, Roger Bars va disposar d'una falta directa a 1.15 per al final, que hauria pogut comportar un desempat per llançaments a pilota parada, però el porter Martí Zapater va estar més encertat que ell.

La primera part va ser del Noia, que oferia més sensació de perill cada cop que s'acostava a Elagi Deitg, després d'uns primers minuts en què el joc va ser més aviat lent. Es va començar a desequilibrar cinc minuts abans del descans, quan Aleix Esteller va rematar una bola alta a boca de canó després d'una acció de Roc Pujadas. Aquest mateix va anotar el 2-0 de falta directa provocada per una targeta blava a Sergi Pla.

A la represa, Roger Bars va donar esperança al seu equip amb una rematada sense angle, però tot seguit Pol Manrubia va semblar que sentenciava. Tot i això, Marc Palau, amb un obús, va tornar a generar dubtes en el Noia, que sort en va tenir de l'aturada de Martí Zapater i de la defensa final per aconseguir l'èxit.