El Club Patí Manresa segueix els protocols marcats per les autoritats, tant els seus equips sèniors com els d'hoquei base. El seu coordinador, Oriol Valls, recorda que «els jugadors de cada equip entren per la porta principal del pavelló del Pujolet. El seu propi entrenador els pren la temperatura i els jugadors accedeixen a la pista amb mascareta i després d'haver-se rentat les mans amb gel hidroalcohòlic. Els vestidors són tancats i, per tant, no es poden utilitzar les dutxes. En aquest sentit, disposem de zones habilitades perquè els jugadors es puguin equipar els patins i les proteccions; la roba ja la porten, en general, posada des de casa. Les portes d'emergència del pavelló resten obertes per tal que hi hagi aire corrent. Els equips, un cop s'han entrenat, surten per una porta diferent de la d'entrada».

Com en altres instal·lacions esportives, al pavelló del Pujolet en els entrenaments els pares no poden entrar a la instal·lació: «El problema, però, és que es posen a les portes d'emergència per veure l'activitat dels seus fills».

Precisament, segons Oriol Valls, i ja pel que fa als partits, «en cada pavelló que anem, les instruccions dels respectius ajuntaments són diferents. Al llarg de la setmana diem als pares si podran entrar o no a les grades. La Federació Catalana ens recomana que fem els desplaçaments amb tants cotxes com unitats familiars facin la sortida, però això suposa una despesa afegida per als pares». Cal tenir en compte que les competicions d'hoquei comencen aquest cap de setmana: «El que ha fet la federació és que juguem amb el mateix equip a casa i a fora dos caps de setmana seguits, com si es tractés d'una eliminatòria d'anada i tornada; i en la que seria la tercera jornada, descansem».