El pavelló municipal de Sant Fruitós serà escenari a partir d'aquesta tarda d'una nova edició de la Copa Bages de bàsquet, que organitza l'Asfe amb l'Ajuntament i la Federació Catalana. Enguany, aquest torneig, previ a l'arrancada de les lligues, estarà marcat per les mesures de prevenció davant el coronavirus. Per això, només podran accedir al pavelló els esportistes i els acompanyants prèviament registrats.

La Copa Bages, que compleix 32 edicions masculines i 26 de femenines, tindrà la participació de dotze equips dividits en tres grups. En el femení, el Petropintó Asfe, CN Terrassa, Joviat i Femení Osona; en el grup A masculí, Asfe A, Salle Manresa, CB Vilatorrada i CB Santpedor; i en el B, Asfe B, CB Castellet, CB Artés B i SA Súria. Entre avui i demà es jugaran les semifinals, i el proper cap de setmana, les finals.

Tercera jornada de la lliga EBA

La Lliga Catalana EBA viurà aquesta tarda la tercera jornada de la fase prèvia amb els enfrontaments CB Igualada-Grup Via Artés (17.45 h) i Tenea Esparreguera-CB Martorell (18.15). La classificació és: CB Igualada 4 punts , CB Martorell i Grup Via Artés 3 i Tenea Esparreguera 2.