L'actitud i l'entusiasme dels joves jugadors del CH Sant Esteve Sesrovires van permetre a l'equip d'Oliver Roy i Fran Cabrero competir contra un dels millors equips de la categoria, però no van ser suficients per sorprendre i imposar-se al segon classificat (33 a 38).

Les defenses d'ambdues formacions van determinar el ritme del partit durant el primer quart d'hora de joc (5 a 10). Al minut 5, l'electrònic només havia registrat una modificació (0 a 1) i cinc minuts després marcava un 3 a 6.

Tot i això, aleshores, la qualitat i l'experiència dels vallesans ja els permetia disposar d'un avantatge que es va incrementar fins al minut 25 (9 a 19). Els sesrovirencs van reduir la diferència a set gols al descans (13 a 20).

Durant els deu primers minuts de la represa, el BM la Roca va recuperar els deu gols de marge (17 a 27), però en l'últim terç d'aquest segon acte, el CH Sant Esteve va aconseguir minimitzar-lo.