FUTBOL | LLIGA NACIONAL JUVENIL

El Nàstic juvenil rescata un punt en el descompte davant La Floresta tarragoní

Els manresans han estrenat la lliga amb un empat merescut

El Nàstic juvenil rescata un punt en el descompte davant La Floresta tarragoníluis moreno 'luisette'

El Gimnàstic de Manresa va sumar un punt en el temps de descompte després d'igualar un 0-2 en contra a la segona meitat davant La Floresta tarragoní.

El conjunt visitant va aprofitar els nervis i les imprecisions dels locals per posar-se amb un favorable 0-2 a la primera meitat. La Floresta va quedar amb deu jugadors en el minut 31 després de l'expulsió del porter per unes mans fora de l'àrea. A la represa, l'equip d'Adrià Talavera va ser molt superior al seu rival i Juanma va retallar distàncies en el marcador amb una gran rematada de cap. Els manresans van continuar dominant a La Floresta i Olmedo al descompte va igualar el resultat i va fer justícia a la gran superioritat escapulada a la segona part. La setmana vinent el Nàstic visitarà el Gimnàstic de Tarragona B.