El Manresa FS i el CFS Tàrrega han signat aquesta setmana un acord que vincula el club targarí amb el degà del futbol sala manresà. El pacte facilitarà a ambdues entitats organitzar accions formatives per als seus tècnics i jugadors i preveu que els millors entrenadors del club manresà facin conferències a la capital de l´Urgell per transmetre els seus coneixements als tècnics de l´entitat lleidatana. Alhora, es contempla la possibilitat que s´efectuïn campus de tecnificació a Tàrrega, dirigits als jugadors del planter targarí, a càrrec dels entrenadors de la base del Manresa FS.

Per la seva part, el club manresà tindrà prioritat a l´hora de fitxar als jugadors dels equips formatius targarins més prometedors.

Les bases de l´acord les van posar el coordinador del CFS Tàrrega, Jordi Tamajón, i el president del Manresa FS, Pere Joan Pusó, diumenge passat, i l´han rubricat els presidents de les dues entitats, Pere Joan Pusó i Xavier Robinat (CFS Tarregà), aquesta setmana.

Jordi Tamajón ha assenyalat que «creiem que oferir el Manresa FS com a referència als jugadors que conformen els 11 equips formatius que tenim és un atractiu que ens ajudarà a incrementar-ne el número i a donar un significatiu salt qualitatiu».