La VolCat, la prova de ciclisme de muntanya que arriba cada any per Setmana Santa, tornarà el 2021, si tot segueix les previsions, a les seves dates habituals després que enguany s´escurcés i es traslladés a la tardor. Així, Igualada tornarà a ser el centre d´una competició que durarà entre l´1 i el 4 d´abril i que inclourà la categoria UCI S2.

Així, la VolCat oferirà dues modalitats de participació que permetrà els ciclistes amateurs i professionals prendre-hi part a la vegada. La categoria Pro estarà destinada a aquells que busquen la competició en el marc d´una cursa UCI i l´Open està enfocada per a aquells que es proposen un repte personal i de superació, ja sigui individualment o per parelles.

Així, els 200 quilòmetres totals i els 4.900 metres de desnivell positiu es distribuiran en jornades de 38, 58, 66 i 38 quilòmetres, respectivament. Les dues centrals seran les més complicades.

La VolCat també presentarà l´opció Half, en què es podrà participar només en dues de les etapes. L´experiència es pot gaudir per 190 euros abans de l´1 de febrer amb el preu especial de sortida. Si es corre la meitat, 99 euros. Més informació a volcatbtt.com.