L'Igualada es va imposar per tres punts al Castelldefels en el partit ajornat de la tercera jornada de la competició. La victòria els situa amb un balanç positiu després de començar l'any amb una derrota.

El partit el van controlar els locals durant els 30 primers minuts, i un últim quart més fluix va fer que el Castelldefels tingués opcoions de pensar en endur-se el partit. El gran encert de l'Igualada des del tir lliure (17-22) va contrastar amb el 12-25 dels visitants, que els va allunyar en el marcador, i va dificultar que poguessin avançar-se en el marcador.

L'Igualada va tenir, a més, més encert des de la línia de 6,75 m i es va mostrar en tot moment més segur en el seu pla de joc. Suma dues victòries consecutives i ara ja no tornarà a jugar fins al proper 9 de gener davant l'Alpicat, amb el qual van igualats en la classificació.

Va destacar Eduard Tejero, amb 21 punts i 10 rebots amb un total de 29 de valoració. L'ala-pivot continua sent un dels jugadors més valuosos de la categoria.