El jugador del Baxi Manresa Guillem Jou estarà prop de quatre setmanes de baixa a causa d'una artritis metatarsofalàngica al peu esquerre, una lesió que es va fer dissabte passat en el partit que l'equip bagenc va disputar i va perdre a la pista del Burgos. L'aler de Llagostera s'absentarà, doncs, en el partit d'aquest diumenge (14.15 h) que el Baxi jugarà contra l'Herbalife Gran Canaria al Nou Congost.

Jou, si es compleixen els pronòstics, també causarà baixa el dimarts 29 de desembre a Sant Sebastià en el duel contra l'Acunsa GBC, el 3 de gener en la visita a casa de l'UCAM Múrcia i en el matx del 9 de gener a Manresa contra el Barça. Jou, un dels jugadors més en forma de l'esquadra manresana en aquest primer tram de la temporada, ja va patir una lesió al turmell fa un mes.

L'Herbalife Gran Canària, que diumenge visita el Nou Congost, incorporarà en les properes hores el pívot Earl Clark, segons va dir ahir el periodista Chema de Lucas. De 2.08 m i 32 anys, el nord-americà que ara estava a Corea, va jugar el curs passat al Burgos amb una mitjana de 12,2 punts i 6,4 rebotes per partit.