La classificació diu que L'Embutidos Pajariel Bembibre és el cuer, però el Cadí La Seu no espera avui (19.30 h, Canal FEB TV) un duel fàcil en el retorn a la competició domèstica després de jugar tres partits la setmana passada en l'EuroCup a Romania. «L'equip està cansat física i mentalment, però necessitàvem fer una sessió d'entrenament per estirar les cames després d'estar tot un dia viatjant i de l'esforç que ha suposat la participació europea», va indicar Bernat Canut en la prèvia de la visita a la pista del conjunt lleonès.

Dos triomfs, una derrota i l'eliminació a causa d'un triple empat és el balanç del pas de les urgellenques per la competició continental. Ara, però, toca entomar el pols contra el Bembibre i, divendres, la vista de l'Estudiantes.

Del rival d'avui, Canut va destacar que «es troba a l'alça» i «la identitat que tenen com a equip, l'actitud amb la qual disputen cada enfrontament, sempre van amb el ganivet entre les dents». L'equip lleonès s'ha reforçat amb el retorn de la base veneçolana Roselis Silva -11.5 punts, 6 rebots i 4,5 assistències de mitjana- i de Julia Gladkova, que anota gairebé 16 punts per partit.