El Cadí la Seu va tornar a la Lliga Femenina provinent la seva agredolça experiència europea amb una bona victòria a la pista d'un dels cuers, un Bembibre que no s'ha acomiadat, ni molt menys, de les seves opcions de salvar-se i que sol posar les coses complicades, sobretot a la seva pista. Les lleoneses, però, van pagar una primera meitat en què l'equip de Bernat Canut ja va assolir una renda que seria irrecuperable.

El Cadí es va donar impuls en l'encert de Laia Raventós i d'Ariana Pujol, amb 7 i 6 punts, respectivament,en els primers deu minuts per adquirir un petit avantatge de cinc punts. L'equip local ho intentava contrarestar amb els punts de l'escorta Higgs, que va ser un perill tot el vespre.

Va ser en el segon quart, però, quan el Cadí va trencar el partit. Irati Etxarri, que ahir no havia sortit des de l'inici, va irrompre en el partit amb deu punts en aquest tram dels 19 que acabaria anotant i va deixar una distància de catorze punts al descans. Tot i que les locals van guanyar el tercer parcial, ja no van ser capaces de remuntar.

El tècnic urgellenc va voler donar mèrit a la victòria recordant que «venir aquí és sinònim de patiment, davant d'un conjunt local sempre molt motivat i amb una intensitat alta. L'equip havia d'estar motivat i així ha estat. L'esforç de totes les jugadores ha estat immens. Hem tingut mentalitat d'equip gran, amb millors i pitjors moments». Segons l'entrenador «hem basat la victòria en una bona reina a darrere, en rebotar i sortir en transicions. Per a mi és una victòria que l'equip mereix, i més amb el cansament que arrosseguem dels viatges».