El Manresa FS visita avui la pista de l'Indústries B en partit del subgrup 3B de Segona Divisió B. El partit començarà a les sis de la tarda i el conjunt de Sito Rivera comptarà amb la baixa d'Asis, convocat per la selecció marroquina, i la del porter Aleix, amb un partit de sanció. Per això entra a la convocatòria Oriol Blasco.

Els manresans són cinquens, a nou punts dels líders, però també cal tenir en compte que tenen dos partits menys, els ajornats davant del Sergorb i el Lleida, amb la qual cosa s'hi podrien acostar a tres punts ,en cas de guanyar aquests dos enfrontaments. Ahir també es va saber que el partit que havien de jugar avui el Manresa FS i l'Alcoletge juvenil es va ajornar a petició visitant per contactes amb positius de covid.

Pel que fa al Sala 5 Martorell, el conjunt del Baix Nord rep a les set de la tarda el Gasifred Eivissa, tercer classificat i al qual podria superar si guanya. Els martorellencs, amb tots els partits al dia, es troben a vuit punts del líder, el Bellsport.